Huvudbild för undefined

Glasprovning Riedel

Örnsköldsvik

Annons:

PH
Glasprovning Riedel

Glasprovning Riedel

Locka fram det bästa ur ditt vin – med rätt vinglas. Riedels druvspecifika kupor är utformade för att framhäva varje vins särskilda smak och doft. Men vad gör kupans design för vinupplevelsen? Och vilket glas ska du välja till din favoritdruva? Lär dig detta och mer i vår glasprovning!

Inga tillgängliga datum

Vad är det som gör att vinet doftar och smakar helt olika beroende på vilket glas man använder? På den här provningen får du fördjupa dina kunskaper om vad olika glas och dess former och kupor gör för doft- och smakupplevelsen.

Ett bra vinglas har en kupa som lockar fram druvans bästa egenskaper och skapar harmoni mellan utseende, doft och smak. Riedel har arbetat med att ta fram druvspecifika vinglas i nära 50 års tid och är idag helt marknadsledande på området. För sommelierer och vinkännare världen över är Riedelglasen ett måste.

Under provningen jämförs olika glas med varandra och vad dess egenskaper gör med drycken. Vi passar även på att ha med några små bites till för att förstärka smakupplevelserna.

Vinerna provas i Riedelglas och efter provningen får du chans att köpa med dig glas till bra pris så att du kan fortsätta prova viner hemma.

Annons:

PH

Nyhetsbrev

Registrera dig för vårt inspirerande nyhetsbrev

DinVinguides nyhetsbrev