Huvudbild för undefined

Hitta oss

Örnsköldsvik Wine Club

Örnsköldsvik Wine Club i samarbete med Canvas & Cork. Vår adress är Storgatan 3E, 891 33 Örnsköldsvik. Välkommen till oss på provning, vi tar endast emot förbokade platser.

info@swedenwineclub.se

Canvas & Cork

Välkommen till Canvas & Cork KONST GÖR OSS BUBBLIGA OCH BUBBLOR ÄR KONST Vi har skapat en plats där ögat kan vila på verk av etablerade skapare så väl som spännande nykomlingar. Alla som ställer ut hos oss introducerar även en ung konstnär vid sin sida. Vi vill utgöra en plattform för den som står i startgroparna såväl som den etablerade. Vi ser också champagne som en konstform som vi vill dela med dig. Här blir smak- och doftupplevelsen en resa i sig. Genom våra provningar med betoning på hantverket i Champagne och Frankrike vill vi ge dig en chans att lära dig mer om denna konstform kopplat till hantverk i bubbelform. Hos oss på Canvas & Cork kan du, dina vänner eller ditt företag boka mat och champagne-, glas- eller vinprovningar i olika former för 8-12 personer under ledning av våra kunniga inspiratörer. Vi erbjuder en magisk miljö i konstens tecken som är utformad för att inspirera dialog. Vårt mål är njutning för gommen i form av mat och bra vin i alla former. Vi vill också hylla vinböndernas hantverk och sprida kunskap om den process som gjort denna dryck så mytomspunnen. Självklart har vi alkoholfria dryckesalternativ att erbjuda. Vi gör saker lite annorlunda. Det är familjärt, välkomnade och något du minns länge när du hälsar på i vårt vardagsrum. Välkommen!

Sweden wine club logotyp mörk

Örnsköldsvik Wine Club

Inspirerad av och nyfiken på fantastiska viner? Det ultimata vinet till nyskördad och lättkokt sparris? Bästa champagnen till heta ostron med chili?

Sweden Wine Club erbjuder provningar runt om i Sverige oavsett om det är kreativa menyer, helt ljuvlig choklad eller perfekt mjuk sötlakrits som avsmakas. Våra hängivna och kunniga sommelierer serverar visdom i glas oavsett om det är möhippegänget, bridgeklubben eller företagsledningen så bjuds en euforisk inblick i konsten att njuta av livet till fullo.

Karta

Nyhetsbrev

Registrera dig för vårt inspirerande nyhetsbrev

DinVinguides nyhetsbrev